+36305579984 | info@zsigozoldseg.hu | Szállítás és fizetés |                Siófok, Dózsa György utca 62 Nyitvatartás: H-P 7-17 óra, Szo 7-13 óra

+36305579984 | info@zsigozoldseg.hu | Szállítás és fizetés |                Siófok, Dózsa György utca 62 Nyitvatartás: H-P 7-17 óra, Szo 7-13 óra

Miért válasszon minket

Miért foglalkozunk ezzel a termékkörrel?

Családunk 1991 óta folyamatosan zöldség-gyümölcs termesztéssel illetve kereskedéssel foglalkozik. Ez idő alatt összességében 3 generáció dolgozott együtt, egymásért. Az idő múlásával sajnos szomorúan tapasztaltuk, hogy egyre inkább átalakul vásárlási és étkezési szokásunk. A multik megjelenésével a minőség sok esetben visszaszorulóban van a könnyű elérhetőség javára. Így családunk úgy döntött, hogy házhoz visszük Önöknek a gondosan válogatott, biztos forrásból (több évtizedes partneri együttmüködésből) származó, ízletes, egészséges, friss alapanyagokat. Reményeink szerint ezzel hozzájárulunk vásárlóink egészségesebb étkezéséhez, sok esetben kedvezőbb áron, mint a multik polcaink lévő termékek.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

A rendelésfelvételtől az összekészítésen át a kiszállításig minden saját magunk felügyelünk és végzünk. A megrendelt termékekek 100%-ban gondosan és érintésmentesen válogatjuk, készítjük össze! A szállítást saját csapatunk végzi, ezért személyesebb és direktebb lesz a kapcsolat Önökkel. A kiszállított termékek minősége minden esetben a legfrissebb, amelyek adott esetben 24 órán belül még a termelőnél voltak. 100%-os garanciát vállalunk a frissességre és a minőségre. Vásárlóink elégedettsége a mi elismerésünk, csak is olyan termékeket forgalmazunk illetve szállítunk ki, amelyeket mi is szívesen fogyasztanánk el a családi asztalnál!

Mitől vagyunk mi többek, mint a hasonló termékeket értékesítő áruházak?

100%-ban magyar vállalkozás, 100%-ban Magyarországon adózott jövedelem. Különbség köztünk és a többi hasonló vállalkozás között, hogy egy család vagyunk, akik éppúgy mint otthon, úgy a munkahelyen is segítenek és odafigyelnek egymásra. Erősségünk ebben rejlik. A tökéletes párosítás forrása, hogy a család ifjabbik generációja biztosítja a lendületet, a fejlődést és az elengedhetetlen fizikai erőforrásokat. Emellett az idősebb generáció a nagy szakmai tapasztalattal, partneri kapcsolatokkal segíti a fiatalok. Ezek vagyunk mi. A Zsigó Család! 

Melyek a mi versenyelőnyeink?

Mivel ez egy új piaci rész számunkra, így még nem rendelkezünk kellő ismeretekkel e téren. Az egyetlen dolgog ami biztosítja számunkra a mi versenyelőnyünket az nem más, mint a bizonyítani akarás. Mint mindenben itt is szeretnénk a legjobbat kihozni magunkból, amelyet csak akkor tudunk elérni teljeskörűen, ha vásárlóink visszajelzése a 100%-os elégedettséget mutatja!

Kik fogják segíteni a vásárlókat a rendelésük teljesítésében?

Itt láthatják, hogy kik fogják elvégezni illetve felügyelni a rendelési/kiszállítási folyamatot.

Rendelés felvétele és feldolgozása: Zsigó Márk

Rendelés összekészítés és számlázás: Zentainé Zsigó Bianka, Zentai Albert, Zsigóné Muth Éva, Zsigó Márk,

Kiszállítás: Zentai Albert, Zsigó Márk

Árubeszerzés, adminisztrációs munka, kapcsolattartás partnereinkkel: Zsigó Miklós

 

Köszönjük Önöknek is a jóleső visszajelzéseket, mert ezek megerősítenek minket abban, hogy jó úton járunk azzal, hogy az egészséges táplálkozás alapanyagait minél többeknek igyekszünk elérhetővé tenni.