+36305579984 | info@zsigozoldseg.hu | Szállítás és fizetés |                Siófok, Dózsa György utca 62 Nyitvatartás: H-P 7-17 óra, Szo 7-13 óra

+36305579984 | info@zsigozoldseg.hu | Szállítás és fizetés |                Siófok, Dózsa György utca 62 Nyitvatartás: H-P 7-17 óra, Szo 7-13 óra

Rólunk

Családi vállalkozásunk első alapköveit még anno 1991-ben tette le a kereskedelmi szektorban. Ekkor indult el az akkor még kicsin vállalkozás, ami az azóta eltelt több mint 30 évben rengeteg változáson és fejlődésen ment keresztül. Bátran állítjuk, hogy rengeteg szakmai tapasztalatot sikerült gyűjteni ez idő alatt, nem mellesleg annál is több élménnyel gazdagodtunk. Az elmúlt évtizedekben a nagybani értékesítés során szomorúan tapasztaltuk, hogy mennyire átalakultak boltjaink, és a zöldséges pultjaink kínálata. Ha az agyon vegyszerezett ízetlen import áruk helyett, valódi magyar, de legalább is kipróbáltan ízletes és egészséges termést szeretnénk a szeretteink tányérjára tenni, akkor az sok utánajárást igényel.

Célunk, hogy amiből csak lehet hazai, de mindenképpen megbízható – évtizedes kapcsolatokból származó – termékeket forgalmazzunk, olyat, amelyet saját gyermekeink és unokáink asztalára is odateszünk. Nálunk csak olyan terméket vásárolhatsz, amit mi magunk is szívesen fogyasztunk minden nap. A természetesség és frissesség pedig garanciát jelentenek az egészségre is.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal nem csak minőségi és egészséges árukkal látjuk el vevőinket, de ahhoz is hozzájárulunk, hogy minket választva, a megspórolt időt arra fordíthassák ami számukra a leginkább fontos.

100% Garanciát vállalunk arra, hogy a tőlünk rendelt áruk mindig frissek, mintha a piacról vásárolná meg! A megrendeléseket mi saját magunk válogatjuk össze, így csak is olyan termékeket szállítunk ki, amelyet mi is szívesen fogyasztanánk el.